Diensten

Begrijpt u wel de grote lijnen van het contract dat uw buitenlandse zakenpartner u toestuurde, maar wil u liever volledig op de hoogte zijn van alle finesses en kleine lettertjes vooraleer u uw handtekening plaatst? Wil u graag uw bedrijfspresentatie in verschillende talen voorhanden hebben? Bent u betrokken bij een juridisch geschil in het buitenland en moet u zich buigen over gerechtelijke stukken in een vreemde taal? Krijgt u de vraag beëdigde of gelegaliseerde vertalingen van officiële documenten in te dienen?

Dankzij de vertaling van belangrijke documenten bent u zeker van uw zaak!

Vindt u Italiaans ook zo’n mooie taal maar begrijpt u helaas niets van wat uw zakenpartner u allemaal vertelt? Hebt u belangrijke gesprekken in het vooruitzicht en laat u liever niets aan het toeval over?

Dankzij de aanwezigheid van een tolk bent u helemaal op de hoogte!

Bent u van plan mooie brochures of een website te laten maken en laat u graag uw teksten nog eens reviseren? Bent u een kei in uw eigen vakgebied maar zijn spelling en interpunctie toch niet helemaal uw ding?

Dankzij onze tekstrevisie zijn uw teksten klaar voor publicatie!

Vertalingen uit en ook naar het Italiaans vormen onze specialiteit. Maar uiteraard kunt u ook voor andere talen bij ons terecht. Wij kunnen daarvoor een beroep doen op een uitgebreid netwerk aan vertalers.

Bent u een ervaren en gediplomeerd vertaler en wil u ons team komen versterken? Meldt u aan via het contactformulier en vergeet niet uw C.V. toe te voegen.

Foliotastic